Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı ince yılan görmek

Rüyada sarı ince yılan görmek

Rüyada sarı ince yılan görmek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, üzerinde kafa yoracağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada sarı ince yılan gördüyseniz:

  • Size karşı davranışlarda bulunan kimseleri ise katı bir şekilde eleştirmek isteyeceksiniz.

Rüyada ince sarı yılan görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, daha çok dünya malı edineceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı ince uzun yılan görmek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına tabir olunur.

Rüyada sarı ince yılan görmek keder yaşayacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına inanılır.

Rüyada uzun ince yılan görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ince siyah yılan görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, endişelerin ve dertlerin biteceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kısa ince yılan görmek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ince uzun yeşil yılan görmek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ince yılanlar görmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ne yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments