Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil gül görmek

Rüyada yeşil gül görmek

Rüyada yeşil gül görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil gül gördüyseniz:

  • Oldukça iyimsersiniz.

Rüyada yeşil gül görmek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, kazancın günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada yeşil yapraklı gül görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada yeşil gül vermek zor bir döneme gireceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil gül almak hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil renkli gül görmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına tabir olunur.

Rüyada gülen birini görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, yalnız kalmak isteyeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada demet gül görmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına delalettir.

Rüyada kocaman gül görmek borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments