Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil gül almak

Rüyada yeşil gül almak

Rüyada yeşil gül almak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, kalkınacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil gül almak gördüyseniz:

  • Değişiklik size iyi gelecek.

Rüyada yeşil gül almak kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, kazancını katbekat arttıracağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada yeşil gül vermek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil renkli gül görmek çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, helal rızka sahip olunacağına, sevdiklerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada yeşil gül görmek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yapraklı gül görmek insanlara olan güvenin artacağına, gelirinin çoğalacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı gül buketi almak hayatı ile bazı kararlar vereceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada mavi ve beyaz gül görmek etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gülümseyen kedi görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments