Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil gül vermek

Rüyada yeşil gül vermek

Rüyada yeşil gül vermek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil gül vermek gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri yerine getirmeniz mantıken olduğu kadar fiziksel olarak da mümkün olmayabilir.

Rüyada yeşil gül almak güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada yeşil yapraklı gül görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil gül vermek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil gül görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, spora başlayacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalet eder.

Rüyada yeşil renkli gül görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, refah içinde olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına rivayet eder.

Rüyada gül dökmek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir demet kırmızı gül görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek gülen bebek görmek zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments