Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demet gül görmek

Rüyada demet gül görmek

Rüyada demet gül görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demet gül gördüyseniz:

  • Zaten çalışma isteksizliği gelecek.

Rüyada bir demet kırmızı gül görmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine delalettir.

Rüyada bir demet kırmızı gül almak kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı gül demeti görmek hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, yaşam şartlarının düzeleceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı demet gül görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı gül demetleri görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir demet gül görmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, ticaret sektörüne atılacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bi demet gül almak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına inanılır.

Rüyada beyaz gül demeti görmek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments