Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi ve beyaz gül görmek

Rüyada mavi ve beyaz gül görmek

Rüyada mavi ve beyaz gül görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine delalet eder.

Rüyada mavi ve beyaz gül gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz sayesinde birçok fırsatı aynı anda değerlendirmeye muaffak olabilirsiniz.

Rüyada mavi ve beyaz gül görmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine delalet eder.

Rüyada mavi renk gül görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi gül görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi gül toplamak huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına tabir olunur.

Rüyada mavi gül almak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi gül yaprağı görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine işaret eder.

Rüyada mavi gül koklamak hedeflerine ulaşacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine inanılır.

Rüyada mavi gül ağacı görmek kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments