Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gülümseyen kedi görmek

Rüyada gülümseyen kedi görmek

Rüyada gülümseyen kedi görmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, tatsızlıkların yaşanacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına delalettir.

Rüyada gülümseyen kedi gördüyseniz:

  • İş birliklerine açık olmalı, yardım istemekten çekinmemelisiniz.

Rüyada gülümseyen kedi görmek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına delalet eder.

Rüyada gülen kedi görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, güzel bir evlilik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gül destesi görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı buket gül görmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine yorulur.

Rüyada gülerek konuşmak başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada gül budamak kendini her konuda geliştireceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezara gül bırakmak diplomalarının artacağına, ünleneceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine delalet eder.

Rüyada gülerek ağlamak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments