Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara gözlü kuzu görmek

Rüyada kara gözlü kuzu görmek

Rüyada kara gözlü kuzu görmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, diplomalı kimse olacağına alamet eder.

Rüyada kara gözlü kuzu gördüyseniz:

  • Daha önce yaşanmış iletişim problemleri varsa onarmak, ilişkileri düzeltmek imkanı doğabilir.

Rüyada kara gözlü kuzu görmek beklenilen takdiri alacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kara kuzu görmek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, işinde de hep başarılı olacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil gözlü kara kedi görmek iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, ters giden durumların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara gözlü bebek görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı gözlü kara kedi görmek işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına inanılır.

Rüyada kara gözler görmek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kuzuyu kesmek helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, sevdiği birini kırmaya, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurt ve kuzu görmek birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments