Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil gözlü birini görmek

Rüyada yeşil gözlü birini görmek

Rüyada yeşil gözlü birini görmek birbirlerine her konuda destek olacağına, bunalacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, işlerinin çok iyi olacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine işaret eder.

Rüyada yeşil gözlü birini gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı ön planda tutun.

Rüyada gözlerine yeşil kalem sürmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi ve yeşil göz görmek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarışın yeşil gözlü bebek görmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, evlerine dünürcü geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil gözlü kedi görmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli göz görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada yeşil gözlü bebek emzirmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, rahatsızlık vereceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil gözlü köpek görmek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine tabir olunur.

Rüyada gözünün yeşil olduğunu görmek duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments