Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi ve yeşil göz görmek

Rüyada mavi ve yeşil göz görmek

Rüyada mavi ve yeşil göz görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, çıkmaza gireceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine inanılır.

Rüyada mavi ve yeşil göz gördüyseniz:

  • Kendinizle veya evinizle ilgili konulara daha fazla zaman, emek ya da para harcamanız durumunda olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

Rüyada mavi ve yeşil göz görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada mavi yeşil göz görmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel mavi göz görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, uzun uzun dalıp gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini mavi gözlü görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada mavi gözlü bir adam görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözüne mavi sürme çekmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada mavi renkte göz görmek verimliliğinin artacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi gözlü yaşlı kadın görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments