Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünün yeşil olduğunu görmek

Rüyada gözünün yeşil olduğunu görmek

Rüyada gözünün yeşil olduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine delalet eder.

Rüyada gözünün yeşil olduğunu gördüyseniz:

  • Aynı karmaşayı duygusal hayatınızda da yaşayabilirsiniz.

Rüyada yeşil gözlü bebek görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil gözlü erkek görmek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada göz renginin yeşil olduğunu görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlerinin yeşil olduğunu görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına yorulur.

Rüyada kendi gözlerini yeşil görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, iyi ruh halinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada gözlerine yeşil kalem sürmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, yeni adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi gözünü yeşil görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözleri yeşil görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, işlerinin bu sayede açılacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments