Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil gözlü köpek görmek

Rüyada yeşil gözlü köpek görmek

Rüyada yeşil gözlü köpek görmek maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, kişinin tek başına kalacağına, oğlu evli ise boşanacağına, hastalıklarının son bulacağına delalettir.

Rüyada yeşil gözlü köpek gördüyseniz:

  • Zorlandığınız bazı konular varsa, akışa bırakmak, yine, bir o kadar zor olabilir.

Rüyada yeşil gözlü köpek görmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözleri olmayan köpek görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine işarettir.

Rüyada köpekle göz göze gelmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işaret eder.

Rüyada mavi gözlü kurt köpeği görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına işaret eder.

Rüyada mavi gözlü beyaz köpek görmek hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine işarettir.

Rüyada tek gözlü köpek görmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına rivayet eder.

Rüyada gözleri kırmızı köpek görmek borçların kapanacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine delalettir.

Rüyada beyaz gözlü köpek görmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, eline geçen paraları tutamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments