Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil göz rengi görmek

Rüyada yeşil göz rengi görmek

Rüyada yeşil göz rengi görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, bazen umutlarını yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil göz rengi gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli.Kendinizle başbaşa olun.

Rüyada yeşil göz rengi görmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına yorulur.

Rüyada göz renginin yeşil olduğunu görmek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada göz renginin mavi olduğunu görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, güzel bir hayatı olacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada göz rengini mavi görmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada göz rengi görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi göz rengi görmek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bal rengi göz görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine rivayet eder.

Rüyada göz rengini farklı görmek hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments