Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz rengini mavi görmek

Rüyada göz rengini mavi görmek

Rüyada göz rengini mavi görmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine yorulur.

Rüyada göz rengini mavi gördüyseniz:

  • Fırsatlara dikkat edin.

Rüyada göz renginin mavi olduğunu görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada göz rengini mavi görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada mavi göz rengi görmek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözünün renginin değiştiğini görmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada göz renginin değiştiğini görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada göz renginin yeşil olduğunu görmek edilen duaların kabul olacağına, sağlığının da bozulacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına işaret eder.

Rüyada gözlerinin renginin değiştiğini görmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, ortağından ayrılacağına delalet eder.

Rüyada göz rengini farklı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments