Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bal rengi göz görmek

Rüyada bal rengi göz görmek

Rüyada bal rengi göz görmek bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, zorlanacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine alamet eder.

Rüyada bal rengi göz gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vaz geçmek ya da bir şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada bal rengi göz görmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bal rengi görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına inanılır.

Rüyada bal rengi elbise giymek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, para kazanmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada mavi göz rengi görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, hayatın kolaylaşacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerinin renginin değiştiğini görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil göz rengi görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada göz rengini mavi görmek ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine işarettir.

Rüyada gözünün renginin değiştiğini görmek hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments