Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz renginin mavi olduğunu görmek

Rüyada göz renginin mavi olduğunu görmek

Rüyada göz renginin mavi olduğunu görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, saygısını toplayacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada göz renginin mavi olduğunu gördüyseniz:

  • Aynı an da uğraşılması gereken pek çok konu ortaya çıkabilir.

Rüyada göz renginin mavi olduğunu görmek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine delalettir.

Rüyada mavi göz rengi görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına inanılır.

Rüyada göz rengini mavi görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, hasadının tarlasında kalacağına yorulur.

Rüyada gözünün renginin değiştiğini görmek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada göz renginin yeşil olduğunu görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine alamet eder.

Rüyada birinin göz renginin değiştiğini görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözlerinin renginin değiştiğini görmek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil göz rengi görmek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments