Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz renginin yeşil olduğunu görmek

Rüyada göz renginin yeşil olduğunu görmek

Rüyada göz renginin yeşil olduğunu görmek övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, hayırlı bir terfi alınacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz renginin yeşil olduğunu gördüyseniz:

  • Olayların içine girmemeli, seyirci kalmalısınız.

Rüyada göz renginin yeşil olduğunu görmek mutlu olunacağına, kolaylık elde edeceğine, onlar sayesinde kalkınacağına inanılır.

Rüyada yeşil göz rengi görmek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, hataların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada gözlerinin renginin değiştiğini görmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına işarettir.

Rüyada bal rengi göz görmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada göz rengini mavi görmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, tüm arzularının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözünün renginin değiştiğini görmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, kişinin her türlü zenginliğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin göz renginin değiştiğini görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, itibarını geri kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada göz renginin mavi olduğunu görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, kimseyle konuşmaz olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments