Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada titanik gemisini görmek

Rüyada titanik gemisini görmek

Rüyada titanik gemisini görmek başının derde gireceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada titanik gemisini gördüyseniz:

  • Eğitimle ilgili konular sonuçlanabilir.

Rüyada titanik gemisini görmek rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada titanik görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gemi düdüğü duymak aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada gemiyle denize batmak rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gemide yolculuk yapmak dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, her zaman çok üzgün olacağına delalettir.

Rüyada gemiye binip inmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, parasının ve canın güvende olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gemiyi terk etmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada tarihi gemi görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments