Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzen gemi görmek

Rüyada yüzen gemi görmek

Rüyada yüzen gemi görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, kolaylık sağlayacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzen gemi gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size söylediklerini yapmak zorunda değilsiniz.

Rüyada denizde yüzen gemi görmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına delalettir.

Rüyada denizde yüzerken gemi görmek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına delalet eder.

Rüyada batan gemiden yüzerek kurtulmak sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzerek gemiye çıkmak kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına delalettir.

Rüyada yüzen gemi görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına rivayet eder.

Rüyada denizde yüzen gemiler görmek çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada yüzerek gemiye binmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına tabir olunur.

Rüyada denizin üzerinde gemi görmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments