Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıya fidan dikmek

Rüyada saksıya fidan dikmek

Rüyada saksıya fidan dikmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saksıya fidan dikmek gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız durumunda pişman olmayacaksınız.

Rüyada saksıya fidan dikmek ticaretin değer ve hız kazanacağına, ticarette yol katedeceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda fidan görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, huzursuzluk yaşanacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine işaret eder.

Rüyada çam fidani dikmek kurulu düzenin yıkılacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada vişne fidanı dikmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlığa fidan dikmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada patlıcan fidanı dikmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına delalettir.

Rüyada çiçek fidanı dikmek çok büyük adımlar atılacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına alamet eder.

Rüyada küçük fidan dikmek başarılarının devam edeceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments