Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fidanı dikmek

Rüyada fidanı dikmek

Rüyada fidanı dikmek dünya malına kavuşulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına işaret eder.

Rüyada fidanı dikmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir beyan etmeden önce, karşı tarafın ne diyeceğini dinlemenizde fayda var.

Rüyada portakal fidanı dikmek hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına rivayet eder.

Rüyada ceviz fidanı dikmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, aşama göstermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sebze fidanı dikmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına işaret eder.

Rüyada kuru fidan dikmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçek fidanı dikmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine inanılır.

Rüyada mezara fidan dikmek sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine yorulur.

Rüyada vişne fidanı dikmek kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığa fidan dikmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments