Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç fidanı dikmek

Rüyada ağaç fidanı dikmek

Rüyada ağaç fidanı dikmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine alamet eder.

Rüyada ağaç fidanı dikmek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin geciktirilmesi veya sonlandırılması için ricalarda bulunmanız gerekebilir.

Rüyada ağaç fidanı dikmek anne babayla ters düşüleceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada ağaç fidan dikmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada asma fidanı dikmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hurma fidanı dikmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına delalet etmektedir.

Rüyada marul fidanı dikmek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada patlıcan fidanı dikmek ters giden işlerin de düzeleceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada küçük fidan dikmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada armut fidanı dikmek maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments