Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fasulye yetiştirmek

Rüyada fasulye yetiştirmek

Rüyada fasulye yetiştirmek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada fasulye yetiştirmek gördüyseniz:

  • Bazı konuşmalar yeni başlangıçlara neden olabilir.

Rüyada yeşil fasulye yetiştirmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, çalışmaları kötüleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fasulye yetiştirmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiçek yetiştirmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, lüks içinde olacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada uçağa yetişememek kaçırmak büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına delalet eder.

Rüyada birine yetişmeye çalışmak zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada patates yetiştirmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, duaların kabul göreceğine rivayet eder.

Rüyada birisine yetişememek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, zor ve stresli günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada bir yerlere yetişememek itibar, güç ve para kaybedeceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments