Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük elma ağacı görmek

Rüyada büyük elma ağacı görmek

Rüyada büyük elma ağacı görmek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, yoğun stres altında kalacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük elma ağacı gördüyseniz:

  • Geçmişten kişilerle iletişime geçmenizin iş hayatınıza ya da özel yaşamınıza katkısı olabilir.

Rüyada büyük elma ağacı görmek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, büyük paralara sahip olacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine işarettir.

Rüyada ağaçta kırmızı elma görmek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, bedeninin şifa bulacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçta elma toplamak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine işarettir.

Rüyada ağaçtan elma toplayıp yemek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elma ağacı görmek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaç dalında elma görmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan sarı elma toplamak hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada elma ağacı silkelemek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments