Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta yeşil elma görmek

Rüyada ağaçta yeşil elma görmek

Rüyada ağaçta yeşil elma görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, diplomalarının artacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine yorulur.

Rüyada ağaçta yeşil elma gördüyseniz:

  • İş konusunda bir gecikme ya da aksaklık olabilir, bir sorununuzu zamana bırakmalısınız.

Rüyada ağaçtan yeşil elma toplamak gelirinin sürekli olacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçta yeşil elma görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil elma ağacı görmek beden sağlığının zarar göreceğine, kişinin her daim iyi anılacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elma ve armut ağacı görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan elma alıp yemek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine delalettir.

Rüyada ağaçta elma toplamak kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada elma ağacından elma toplamak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada elma ağacı görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, başarı kaydedeceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments