Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağacında elma görmek

Rüyada ağacında elma görmek

Rüyada ağacında elma görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, kötü halinden eser kalmayacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, sıkıntının günden güne artacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ağacında elma gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren işlere atılabilir veya iş birlikleri içerisine girebilirsiniz.

Rüyada elma ağacından elma toplamak hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına inanılır.

Rüyada sarı elma ağacı görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan elma almak sıkıntılarını aşacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elma ağacından düşmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, üzüntülerinin biteceğine işarettir.

Rüyada yeşil elma ağacı görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, yerinde saymayacağına delalettir.

Rüyada evin içinde elma ağacı görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, elindeki imkanların artacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan elma düşürmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, kazançların artacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük elma ağacı görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments