Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma ve armut ağacı görmek

Rüyada elma ve armut ağacı görmek

Rüyada elma ve armut ağacı görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, çok büyük adımlar atılacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada elma ve armut ağacı gördüyseniz:

  • Ziyaretler, seyahatler veya ilerlemenize yardım edebilecek kişilerle sosyalleşmeniz yaşam standartlarınızı yükseltmenize yardım edebilir.

Rüyada elma ve armut ağacı görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, yenileneceğine ve can bulacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada elma armut ağacı görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına yorulur.

Rüyada elma armut görmek daha kötü günler yaşayacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, maddi zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elma armut çalmak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elma armut yemek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine yorulur.

Rüyada elma ve armut görmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elma ve armut yemek işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, sorunların yakında son bulacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada armut elma görmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, işlerine bereket geleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments