Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçeyle uğraşmak

Rüyada bahçeyle uğraşmak

Rüyada bahçeyle uğraşmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayattan yana keyif bulacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, sermayesini kaybedeceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bahçeyle uğraşmak gördüyseniz:

  • Konuklarınızı evinizde ağırlamanız maddi açıdan dışarıda ağırlamanızdan daha ekonomik olabilir.

Rüyada bahçeyle uğraşmak moralinin ve sağlığının da bozulacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Rüyada şeytanla uğraşmak sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına alamet eder.

Rüyada unla uğraşmak çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kağıtlarla uğraşmak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada şeytanlarla uğraşmak hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine inanılır.

Rüyada ateşle uğraşmak içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpeklerle uğraşmak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada kedilerle uğraşmak dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, ticaretinin büyüyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments