Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytanla uğraşmak

Rüyada şeytanla uğraşmak

Rüyada şeytanla uğraşmak zahmetli bir işin sona ereceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, refaha erişileceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına inanılır.

Rüyada şeytanla uğraşmak gördüyseniz:

  • Mikrobik hastalıklara açıksınız.

Rüyada şeytanla uğraşmak aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına inanılır.

Rüyada şeytanlarla uğraşmak evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine delalettir.

Rüyada şeytan uğraşmak alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada farelerle uğraşmak iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada arıyla uğraşmak işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada cesetle uğraşmak zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarımla uğraşmak çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına yorulur.

Rüyada ateşle uğraşmak emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments