Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşle uğraşmak

Rüyada ateşle uğraşmak

Rüyada ateşle uğraşmak karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ateşle uğraşmak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tersliklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ateşle uğraşmak işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarla uğraşmak bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada mezarla uğraşmak yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, zorlukların giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada polisle uğraşmak işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına işarettir.

Rüyada şeytanla uğraşmak kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, hayatının kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada hamur işiyle uğraşmak atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine inanılır.

Rüyada üç harflilerle uğraşmak zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada biriyle uğraşmak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments