Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil elbise giymek

Rüyada yeşil elbise giymek

Rüyada yeşil elbise giymek kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil elbise giymek gördüyseniz:

  • Şu sıralar tanışacağınız yeni insanlarla kalıcı dostluklar kurmanız mümkün.

Rüyada koyu yeşil elbise giymek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine yorulur.

Rüyada yeşil beyaz elbise giymek kimseyle konuşmaz olacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına yorulur.

Rüyada yeşil elbise giymek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada saten yeşil elbise giymek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına alamet eder.

Rüyada zümrüt yeşili elbise giymek itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı yeşil elbise giymek iyi şartlara kavuşacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil siyah elbise giymek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yeni elbise giymek ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments