Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı yeşil elbise giymek

Rüyada sarı yeşil elbise giymek

Rüyada sarı yeşil elbise giymek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kimden akıl soracağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı yeşil elbise giymek gördüyseniz:

  • Hayatın gerektirdiği yönlendirmeler, sizi bazı gelişmeleri organize etmeye veya belli değişiklikler yapmaya itebilir.

Rüyada sarı yeşil elbise giymek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine işarettir.

Rüyada sarı beyaz elbise giymek başının derde gireceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına yorulur.

Rüyada başkasının sarı renk elbise giydiğini görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine delalettir.

Rüyada başkasının sarı elbise giydiğini görmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açık sarı elbise giymek sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, arzularının yerine geleceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı renk elbise giymek çok büyük borçlar alacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, gelirin tükeneceğine işarettir.

Rüyada sarı pullu elbise giymek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada sarı abiye elbise giymek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments