Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil dut ağacı görmek

Rüyada yeşil dut ağacı görmek

Rüyada yeşil dut ağacı görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada yeşil dut ağacı gördüyseniz:

  • Sözlerinizi alışılmadık bir yöntemle, farklı şekilde fiiliyata geçirebilirsiniz.

Rüyada yeşil dut ağacı görmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada dut ağacı dikmek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dut ağacını kesmek rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada dut ağacı ekmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına yorulur.

Rüyada dut ağacının kesildiğini görmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada dut ve dut ağacı görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada dut ağacı görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada ağaçta dut görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments