Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dut ağacı ekmek

Rüyada dut ağacı ekmek

Rüyada dut ağacı ekmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, işinde başarılı olacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine inanılır.

Rüyada dut ağacı ekmek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, ortam sertleşiyor, gergin etkiler devreye giriyor.

Rüyada dut ağacı ekmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dut ağaç dikmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine işaret eder.

Rüyada dut ağacı dikmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada dut ağacını kesmek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına delalettir.

Rüyada ağaçtan dut görmek başının ağrıyacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada ağacında dut görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, sevdiği birini kırmaya, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dut ağacına tırmanmak yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, şeref ve rütbeye yorulur.

Rüyada dut ağacına çıkmak üzüleceğine ve pişman olacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments