Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dut ağacı görmek

Rüyada dut ağacı görmek

Rüyada dut ağacı görmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına delalettir.

Rüyada dut ağacı gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda sezgilerinize göre hareket edebilirsiniz.

Rüyada ağaçta dut yemek ticaret hayatını ilerleteceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına delalet eder.

Rüyada ağacından dut yemek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil dut ağacı görmek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada dut ağacının dalını kesmek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, karısının çok mutlu olacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada dut ağacı görmek rahat edeceğine ve huzur duyacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dut ağacından düşmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dut ağacı yaprağı görmek kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, gönül hoşluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dut ağaca çıkmak hayırla yad etmeye, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments