Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil dükkan görmek

Rüyada yeşil dükkan görmek

Rüyada yeşil dükkan görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil dükkan gördüyseniz:

  • Bil ki, önemli kararyar vermek zorunda kalabilirsin.

Rüyada yeşil dükkan görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada büyük bir dükkan görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir dükkan açmak birçok yeni fikir edinileceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine inanılır.

Rüyada dükkanını kapatmak kötü günlerin biteceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bakkal dükkanı görmek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine işarettir.

Rüyada çikolata dükkanı görmek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dükkanda kar görmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya alamet etmektedir.

Rüyada dükkan açılışı görmek yeni başlangıçların yapılacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments