Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir dükkan açmak

Rüyada yeni bir dükkan açmak

Rüyada yeni bir dükkan açmak gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına işarettir.

Rüyada yeni bir dükkan açmak gördüyseniz:

  • Evde ya da işde aniden ortaya çıkacak değişiklikler veya tadilat işleri yararlı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Rüyada yeni bir dükkan açmak kurtuluş yollarına ulaşacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada takı dükkanı açmak ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyumcu dükkanı açmak kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuaför dükkanı açmak hak yiyeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada tatlıcı dükkanı açmak yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, işveren pozisyonuna geleceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada manav dükkanı açmak işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeyiz dükkanı açmak üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada dükkan kapısını açmak üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments