Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada don lastik görmek

Rüyada don lastik görmek

Rüyada don lastik görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada don lastik gördüyseniz:

  • Ufak tefek önerileriniz, eleştirileriniz veya sözleriniz başkalarının büyük tepkiler vermesine neden olabilir.

Rüyada don lastik görmek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına inanılır.

Rüyada don lastiği görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına alamet eder.

Rüyada lastik görmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına rivayet eder.

Rüyada eski araba lastiği görmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada lastik tamir etmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah lastik ayakkabı giymek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına tabir olunur.

Rüyada araba lastik görmek zarara uğrayacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada tır lastiği görmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments