Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donmuş kar görmek

Rüyada donmuş kar görmek

Rüyada donmuş kar görmek zahmetinin çoğalacağına, bol muhabbette olacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada donmuş kar gördüyseniz:

  • Zaman kaybediyorsunuz.

Rüyada donmuş kar görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada kar don görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada don satın almak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına alamet etmektedir.

Rüyada donlara sıçmak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, canının ve malının garantide olacağına delalettir.

Rüyada donmuş güvercin görmek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, yanlış kişilere denk geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada donmuş et kesmek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine rivayet eder.

Rüyada boklu don görmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz donla gezmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments