Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvaletini donuna yapmak

Rüyada tuvaletini donuna yapmak

Rüyada tuvaletini donuna yapmak rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada tuvaletini donuna yapmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sosyal yaşamınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda gizli yürütülen çalışmalar yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada tuvaletini donuna yapmak düşman hususunda keder ve üzüntüye, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada dona kaka yapmak bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada büyük abdestini donuna yapmak üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına delalettir.

Rüyada donuna büyük abdest yapmak maddi anlamda çok zorlanacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada donuna çiş yapmak aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine inanılır.

Rüyada altına tuvaletini yapmak kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvaletini yapmak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük tuvaleti yapmak pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments