Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçeyi kazmak

Rüyada bahçeyi kazmak

Rüyada bahçeyi kazmak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, imkânsızlıklarının biteceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada bahçeyi kazmak gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz sevginizin büyüklüğü ile doğru orantılı olabilir.

Rüyada evin bahçesini kazmak sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, uzaktan haberler işiteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bahçe kazmak çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bahçeyi kazmak çok büyük kazançlar getireceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçede toprak kazmak işlerinden de geri kalacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya delalet etmektedir.

Rüyada inşaat kazmak maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına işarettir.

Rüyada ev yeri kazmak özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, sürekli tartışacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada bostan kazmak zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına delalettir.

Rüyada küçük çukur kazmak güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments