Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin bahçesini kazmak

Rüyada evin bahçesini kazmak

Rüyada evin bahçesini kazmak onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, kısmetinin açılacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin bahçesini kazmak gördüyseniz:

  • Gergin hissedebilirsiniz.

Rüyada evin bahçesini kazmak ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına inanılır.

Rüyada bahçe kazmak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bahçede toprak kazmak kolay yollardan kazanacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına işarettir.

Rüyada bahçeyi kazmak elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, saygınlığının artacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına yorulur.

Rüyada evin içine mezar kazmak her zaman çok üzgün olacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde çukur kazmak her daim temkinli olacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde toprak kazmak borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin altını kazmak ruhlarına mevlit okutacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments