Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil dal kesmek

Rüyada yeşil dal kesmek

Rüyada yeşil dal kesmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, mal ve rızkın çoğalmasına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil dal kesmek gördüyseniz:

  • Çok çalışmanın karşılığını alacaksınız, şansa değil kendinize güvenin.

Rüyada yeşil dal kesmek kırgınlıkların sona ereceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada zeytin dalı kesmek stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine rivayet eder.

Rüyada ağacın dallarını kesmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, anne baba dualarının alınacağına, refah içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada ceviz ağacının dalını kesmek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada dal kesmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına inanılır.

Rüyada kurumuş ağaç dalı kesmek gözünün yaşını sileceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine işarettir.

Rüyada söğüt dalı kesmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, zor bir duruma düşüleceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine delalet eder.

Rüyada gül dalı kesmek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments