Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağacın dallarını kesmek

Rüyada ağacın dallarını kesmek

Rüyada ağacın dallarını kesmek kazancının da artacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, kafasını toparlayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına işarettir.

Rüyada ağacın dallarını kesmek gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemenin, anlaşmanın ya da konunun yeniden yapılandırılması veya açığa kavuşturulması gerekebilir.

Rüyada ağaçtan dal kesmek yokluğun biteceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dut ağacının dalını kesmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, zaaflarına kapılacağına yorulur.

Rüyada ağaç dalını kesmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, sağlığının geri geleceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına delalettir.

Rüyada ağaç dallarını kesmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağacın dallarını kesmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına alamet eder.

Rüyada ceviz ağacının dalını kesmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru ağaç dalı kesmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, yılmayacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaç dalı kesmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments