Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söğüt dalı kesmek

Rüyada söğüt dalı kesmek

Rüyada söğüt dalı kesmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada söğüt dalı kesmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıkları değişiklikler dikkatinizi dağıtabilir.

Rüyada söğüt dalı kesmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada söğüt dalı görmek kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada salkım söğüt ağacı görmek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada söğüt ağacına çıkmak geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine tabir olunur.

Rüyada söğüt dikmek sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil söğüt ağacı görmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada söğüt yaprağı görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına alamet etmektedir.

Rüyada salkım söğüt görmek rahatının bozulacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments