Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül dalı kesmek

Rüyada gül dalı kesmek

Rüyada gül dalı kesmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, hoş olaylar yaşayacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, ömür boyu süreceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine inanılır.

Rüyada gül dalı kesmek gördüyseniz:

  • Size yardım etmek isteseler de, sizin yön göstermeniz gerekiyor.

Rüyada gül dalı kesmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalından gül koparmak hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına rivayet eder.

Rüyada gül dalı koparmak eline geçen gelirin de çoğalacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gül dalı görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada dalında gül görmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine inanılır.

Rüyada dalında kırmızı gül görmek gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalında pembe gül görmek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada asma dalı kesmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments