Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş ağaç dalı kesmek

Rüyada kurumuş ağaç dalı kesmek

Rüyada kurumuş ağaç dalı kesmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kurumuş ağaç dalı kesmek gördüyseniz:

  • Öfke ertelemelere neden olabilir.

Rüyada kurumuş ağaç dalı kesmek ortaklı işlere girileceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş ağaç dalları görmek yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş ağaç kesmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan dal kesmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına işarettir.

Rüyada ağaç dallarını kesmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına rivayet eder.

Rüyada kuru ağaç dalı kesmek rahat bir nefes alınacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine delalet eder.

Rüyada dut ağacının dalını kesmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağacın dallarını kesmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments