Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir dağın tepesinde olmak

Rüyada bir dağın tepesinde olmak

Rüyada bir dağın tepesinde olmak geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine tabir olunur.

Rüyada bir dağın tepesinde olmak gördüyseniz:

  • Kıskançlık tabanlı bir anlaşmazlığı ortadan kaldırabilmek için yaratıcı olmanız gerekebilir.

Rüyada dağın tepesinde kar görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada dağın tepesinde mezar görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada dağa tepeye çıkmak ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir dağın tepesine çıkmak eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada dağ tepe görmek hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine delalet etmektedir.

Rüyada dağlar tepeler görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada bir dağın tepesine çıkmak hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağın tepesinde olduğunu görmek kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments