Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepe dağ görmek

Rüyada tepe dağ görmek

Rüyada tepe dağ görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, bir uzmana başvurulacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine işarettir.

Rüyada tepe dağ gördüyseniz:

  • Uzun vadeli yatırımlar yapmak, iş birlikleri içerisine girmek ya da borçlanmak isteyebilirsiniz.

Rüyada karlı dağın tepesine çıkmak maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, bazen fakirlik görüleceğine işaret eder.

Rüyada dağın tepesinden bakmak sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini dağın tepesinde görmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına delalettir.

Rüyada dağın tepesinde olmak neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine inanılır.

Rüyada dağın tepesinde olduğunu görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada dağın tepesinde oturmak mekân değiştireceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağa tepeye çıkmak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına delalet eder.

Rüyada karlı dağın tepesinde olmak sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments