Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lahana çorbası içmek

Rüyada lahana çorbası içmek

Rüyada lahana çorbası içmek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, çok sevileceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada lahana çorbası içmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi kendi çıkarlarınız doğrultusunda kullanırsanız maddi kazançlar söz konusu olabilir.

Rüyada lahana çorbası içmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kara lahana çorbası görmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lahana suyu içmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yoğurtlu çorba içmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada ezogelin çorba içmek tartışmalı bir işe girileceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Rüyada paça çorbası içmek sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuzlu çorba içmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine işaret eder.

Rüyada sarımsaklı çorba içmek hayatının daha kolay hale geleceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, özel hayatında sessizleşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments